Patrick verbouwt piepkleine groenten voor de horeca en particulieren: ‘Een sixpackje microgroenten’



Koken & etenJapanse radijsjes, rucola of erwten, maar dan als piepkleine groenten. Het is een duurzame vorm van landbouw en nog lekker ook, bewijst Patrick Asmawidjaja uit Dordrecht. Steeds meer horeca in zijn stad maken gebruik van zijn concept. En dat gebeurt helemaal circulair. ,,Niets gaat verloren.’’

  1. Wijnfeest in Italiaans dorp eindigt in drama: vier familieleden vallen flauw en overlijden

    Wijnfeest in Italiaans dorp eindigt in drama: vier familiele­den vallen flauw en overlijden

    Een wijnfeestje in de Italiaanse kustplaats Paola is afgelopen weekend voor een familie uitgelopen op een drama. Vier volwassen mannen stierven aan de gevolgen van koolstofdioxidevergiftiging toen zij hun zelfgemaakte wijn naar de vaten in hun kelder wilden brengen. Het dorp, waar zo’n 15.000 Italianen wonen, is met stomheid geslagen, vertelt een geschrokken burgemeester tegen Italiaanse media.