Pindakaastaart met tropisch fruit

Bijna iedereen houdt wel van pindakaas. We zijn er mee opgegroeid en het stond standaard op het ontbijt-menu. Maar ook voor desserts is pindakaas uitermate geschikt, zoals deze heerlijke pindakaastaart met tropisch fruit bewijst.

Ingrediënten (voor 10 porties):
Pindakaas
- 500 g gezouten pinda's
200 g pindaolie

Pindabiscuit
- 150 g poedersuiker
- 150 g pinda's
- 25 g bloem
- 15 g cacaopoeder
- 150 g eiwit
25 g suiker

Krokante pindabodem
- 250 g melkchocolade
250 g pindakaas

Mousse van kokos en witte chocolade
- 100 ml kokosmelk
- 5 g gelatine
- 250 ml slagroom
150 g witte chocolade

Limoenkoekje
- 100 g bloem
- 100 g witte basterdsuiker
- 1 limoen
- 100 g boter
- 100 g glucose

Opmaak
- Tropisch fruit zoals tamarillo, carambola, pitahaya, cacktusvijg

Benodigdheden:
- Vierkante vorm van 20x20 centimeter
- Olie om in te vetten
- Gladde spuitmond

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Volledig scherm
© 24Kitchen

poll

Wat heeft jouw voorkeur?

Wat heeft jouw voorkeur?

  • Italiaans diner in restaurantje (68%)
  • All-inclusive buffet met ruime keuze (22%)
  • Om het even (10%)
14382 stemmen