Recept van de dag: Aardappel-bloemkoolpuree met speklapjes

Deze aardappel-bloemkoolpuree met een speklap is een lekkere maaltijd om de week mee te starten. De speklapjes breng je op smaak met kerrie. 

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 400 g kruimige aardappels
- 1 bloemkool
- 500 g speklapjes
- 3 el kerriepoeder
- 2 rode uien
- 3 teentjes knoflook
- 0.5 bosje tijm
- Zonnebloemolie
- 100 g walnoten
- 80 g roomboter
- Scheutje walnootolie

Benodigdheden:
- Pureestamper
- Staafmixer

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Volledig scherm
© 24Kitchen