Recept van de dag: Gebakken spruiten met paddenstoelen en zoete aardappel
Ben jij ook zo gek op zoete aardappel? Samen met de gebakken spruitjes en paddenstoelen zorgt het voor een machtige maaltijd, die je snel op tafel zet. Vandaag eten we daarom gebakken spruiten met paddenstoelen en zoete aardappel.
Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 zoete aardappelen
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 10 plakken rauwe ham
- 25 ml milde olijfolie
- 1 kilo spruiten
- 1 tl komijnpoeder
- 1 bakje geschaafde amandelen
- 1 doosje gemixte paddenstoelen
- 1 bosje verse tijm
- 100 g Parmezaanse kaas
Benodigdheden:
- 2 koekenpannen
- Rasp
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.
Eet smakelijk!
Powered by 24Kitchen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Remt ontstekingen, helpt tegen misselijkheid en verlaagt cholesterol: shotje gember doet wonderen
-
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Oh nee toch geen 1 aprilgrap! Broodje ei met gesmolten chocolade echt uitgedeeld bij Subway
Dit moet een verlate 1 aprilgrap zijn, was de conclusie in Engeland toen Subway een sandwich aankondigde met ei en chocoladecrème. Op Goede Vrijdag bleek niets echter minder waar. Bij de broodjesketen werd de opmerkelijke versnapering gratis uitgedeeld. -
PREMIUMmet video
Ovenbitterbal is níét gezonder dan een gewone bitterbal, en nog 12 feiten
Hij is rond, krokant en precies honderd jaar. Vlak vóór de Dag van de Bitterbal - ja, die bestaat- vertelt culinaire expert/fan Wanda van der Linden alles wat je erover weten wil.
-
PREMIUM
Als vleesliefhebber meedoen aan vleesloze week: ‘Voorzichtig vertel ik het mijn slager’
Breda -
-
-
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger. -
PREMIUMmet video
Dit is dé oplossing voor de laatste restjes in een chipszak: ‘briljant in zijn eenvoud’
Die laatste restjes in een chipszak; zie daar maar eens goed bij te komen. Meer dan eens verdwijnen ze tussen de kussens van je bank, plakken ze aan je vingers of eindigen — bij mannen althans — in snor of baard. Maar een Nederlandse chipsfabrikant komt nu met een ultieme oplossing voor dit ‘leed’. ‘Dat niemand daar eerder aan gedacht heeft!’'s-Gravendeel