Recept van de dag: Knolselderij- en boerenkoolstamppot

Hoe maak je een Hollandse klassieker als boerenkool nou echt lekker? Chef Estée Stroker deelt haar recept voor boerenkoolstamppot met knolselderij.

Ingrediënten (voor 4 personen): 
500 g knolselderij
- 500 g kruimige aardappelen
- 500 g boerenkool (zak)
- 1 rookworst
- 200 ml volle melk
- 150 g roomboter
- 1,5 el grove mosterd
- 150 g spekreepjes
- 4 el piccalilly

Benodigdheden: 
- Ruime pan met deksel
- Steelpan
- Pureestamper
- Koekenpan
- Steelpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Of heb je zin in iets anders dan Hollandse pot? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Wil je meer recepten van de dag zien? Bekijk de video’s hieronder:

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.