Recept van de dag: Knolselderij- en boerenkoolstamppot

Hoe maak je een Hollandse klassieker als boerenkool nou echt lekker? Chef Estée Stroker deelt haar recept voor boerenkoolstamppot met knolselderij.

Ingrediënten (voor 4 personen): 
500 g knolselderij
- 500 g kruimige aardappelen
- 500 g boerenkool (zak)
- 1 rookworst
- 200 ml volle melk
- 150 g roomboter
- 1,5 el grove mosterd
- 150 g spekreepjes
- 4 el piccalilly

Benodigdheden: 
- Ruime pan met deksel
- Steelpan
- Pureestamper
- Koekenpan
- Steelpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Of heb je zin in iets anders dan Hollandse pot? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Wil je meer recepten van de dag zien? Bekijk de video’s hieronder:

Volledig scherm
© 24Kitchen