Recept van de dag: Pasta Pinuccia met bruschetta

Chef Giovanni Caminita maakt Pasta Pinuccia, een pasta met pure ingrediënten, waaronder tomaatjes, verse kruiden, en Parmezaanse kaas. Om het af te maken nog eens een bruschetta, met tapenade en mozzarella. 

Ingrediënten: 
- 500 g casarecce (pastasoort)
- 400 g cherrytomaatjes
- 0.5 bosje basilicum
- Zout
- Versgemalen peper
- 4 teentjes knoflook
- Olijfolie extra vergine
- 50 g Parmezaanse kaas

Bruschetta
- 1 focaccia
- 2 el tomatentapenade
- 2 bollen mozzarella
- 0.5 bosje basilicum
- Olijfolie

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Of heb je zin in iets anders dan spaghetti? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Wil je meer recepten van de dag zien? Bekijk de video’s hieronder:

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.