Uitbaters Niels (bril) en Joel van vega restaurant Thibeau
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbaters Niels (bril) en Joel van vega restaurant Thibeau © Foto: Bert Beelen

Restaurant krijgt duizenden boze reacties op beslissing geen vlees te serveren: dit waarom woede ontstond

200 gram vlees is op je bord niet meer van deze tijd, vinden ze bij het nieuwe, goeddeels vega-restaurant Thibeau in Nijmegen. Die uitspraak leidde tot duizenden boze reacties. Wat zégt dat?

5 reacties

 • H Duimering Bunt

  1 jaar geleden
  Als je een lekkere carbonade wilt ,ga je toch naar een andere restaurant. Wat is het probleem.??
 • Voorbij

  1 jaar geleden
  Een meer dan uitstekend restaurant. Goede menukaart, dito wijnen. Ik kom er graag weer terug.
 • Marja Weegschaal

  1 jaar geleden
  Vlees eten is straks niet meer van deze tijd,net zo als roken We zijn gek op onze katten en honden,maar dat er dagelijks miljoenen andere dieren worden gemarteld en gedood vinden we normaal?Als een mens dood gaat wordt die begraven of gecremeerd,maar een dier komt op je bord? Jakkes wat smerig een dieren lijk/kadaver op je bord wat al aan het ontbinden Is!
 • Jasper Bloemheuvel

  1 jaar geleden
  Waarom niet zowel niet-vegetarisch als vegetarisch eten serveren? Het valt alleen een beetje op de vlees-eters minder onverdraagzaam lijken tegen veganisten als andersom en dat is spijtig want zo kom je nooit tot wederzijds begrip.
 • Bierings

  1 jaar geleden
  Tamelijk ongenuanceerde reactie van hoogleraar Jan Derksen, mijns inziens een hoogleraar onwaardig. Dat minder vlees eten een verstandige keuze is, is 1 ding, maar laat ieder dat voor zichzelf bepalen, we leven immers in een vrij land. Mensen die vlees willen blijven eten wegzetten als "domme, luie Neanderthalers" is laag en draagt niets bij aan het te bereiken doel; minder vleesconsumptie. Er zijn andere manieren om mensen op een respectvolle manier te overtuigen.