In de shake van Ramon Beuk zijn kiwi's verwerkt.
Volledig scherm
In de shake van Ramon Beuk zijn kiwi's verwerkt. © Getty Images

Rimpels voorkomen: rook niet en let hierop met eten en drinken

Komt een kok bij de dokterIn de rubriek Komt een kok bij de dokter gaat chef-kok Ramon Beuk op bezoek bij huisarts Rutger Verhoeff. Hij vraagt hem naar de beste ingrediënten om verschillende situaties te doorstaan. Vandaag: Eten voor een jongere huid.

23 reacties

 • Barbara Henning

  5 maanden geleden
  Smorgens pap met fruit en uitgeperste sinaasappel, smiddags een gebakken eitje op roggebrood met avocado, savonds groenten met vis, pasta van algen, linzen, keus genoeg in nederland of rijst..savonds fruit met soja, en vooral niet roken, en rimpels zijn genetisch bepaald... als je je maar goed voelt..
 • Anoniem ...

  5 maanden geleden
  Ik denk toch echt dat rimpels genetisch bepaald zijn. Er zijn veel vooral oudere mensen die hun hele leven al gebruik maken van de blauwe pot van nivea. Geen rimpel te bekennen. Al die potten crèmes. Vooral de duurdere helpen niet. Ik vraag mij altijd af. Worden ze niet in een fabriek gemaakt. En ieder merk zijn pot.
 • Anoniem ...

  5 maanden geleden
  Ik drink 3 glazen lauw water met halve citroen op de nuchtere maag Al 25 jaar iedere morgen een smoothie. Ananas,banaan en sinaasappels. Ben nooit verkouden. Heb nog nooit griep gehad. En koorts ken ik helemaal niet. Heb niet eens een werkende thermometer in huis. Voor de rest ben ik veel buiten. Fiets en wandel veel. Heb alleen wat moeite met de biologische klok ieder jaar.
 • Mentjox

  5 maanden geleden
  Ik eet graag fruit ,per dag een sinaasappel - banaan - kiwi en wisselend een appel - peer -druif - pruim - mandarijn - nectarine - aardbeien - kersen wat voorhanden is. Ik ben 79 jaar gebruik nooit zonnecreme ben ook niet voorzichtig in de zon en gebruik ook nooit enige lichaamsverzorgende cremes.Rook al 20 jaar niet meer drink wel 2 glazen bier per dag en 1 liter koffie kwart liter melk 1 glas water eet ook elke dag een gekookt ei brood en een warme hap en ik voel mij prima.
 • Hans Phitphan

  5 maanden geleden
  Als je niet tevreden bent met jezelf,heb je gewoon een probleem,daar helpt geen zalfje of shake tegen, heel misschien een psychiater, we worden ouder en krijgen rimpeltjes,gut gut wat een ellende, misschien is volwassen worden een optie,.lekker belangrijk dat ze je jonger inschatten.maar als je 5x de trap op en afrent,weet je dat je gewoon ouder bent,zo simpel is het.