In de shake van Ramon Beuk zijn kiwi's verwerkt.
Volledig scherm
In de shake van Ramon Beuk zijn kiwi's verwerkt. © Getty Images

Rimpels voorkomen: rook niet en let hierop met eten en drinken

Komt een kok bij de dokterIn de rubriek Komt een kok bij de dokter gaat chef-kok Ramon Beuk op bezoek bij huisarts Rutger Verhoeff. Hij vraagt hem naar de beste ingrediënten om verschillende situaties te doorstaan. Vandaag: Eten voor een jongere huid.

6 reacties

 • K.J. Redert

  3 maanden geleden
  Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Door de jaren heen ben ik alleen maar gezonder gaan eten. Roken en alcohol heb ik nooit lekker gevonden en nu, na 62 jaar ben ik zo gezond als een visje M Koopman
 • Sam Koppejan

  4 maanden geleden
  Is het mogelijk om precies elke dag in kaart te krijgen wat mijn lichaam allemaal nodig heeft, dus welke vitaminen, mineralen, etc en de dosering?
 • Rouss

  4 maanden geleden
  Wat als je diabeettis bent en die shake s,avonds niet meer mag te veel suikers zegt men wat dan (Honing en kiwi )
 • M.G. Bults

  4 maanden geleden
  Waarom er eeuwig jong uitzien? Rimpels geven karakter aan een gezicht. Ik zie vaak van die influencers, die lijken allemaal op elkaar. Beter een paar rimpels in je gezicht dan helemaal geen gezicht.
 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.