Volledig scherm
PREMIUM
© Desiree Schippers

Rodekool in pot, blik of pak: deze komt als beste uit de test

Voor jou getestFotogenieker dan avocado, gezonder dan sinaasappels en winterhard als de sterkste pieper. Maar hoe smaakt rodekool in pot, blik of pak? Ons panel proeft acht varianten.

Vergeet gojibessen, quinoa en hennepzaad. Als één etenswaar in de supermarkt het predicaat ‘superfood’ verdient, dan is het de ouderwetse rodekool. Allereerst zitten de kroppen bomvol anti-oxidanten, vezels en vitamine C, zelfs meer dan in een sinaasappel. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.