Bredanaar Roland Oomens met de frikandel die hij bewaart sinds de de laatste dag van de vorige eeuw.
Volledig scherm
Bredanaar Roland Oomens met de frikandel die hij bewaart sinds de de laatste dag van de vorige eeuw. © Roland Oomens

Roland deelt al 20 jaar lief en leed met een frikandel: ‘Beestjes laten hem nu links liggen’

Koken & eten‘Ik ben in het bezit van een frikandel van 31 december 1999. Altijd buiten de diepvries gehouden, anders is het niet zo moeilijk. Maar op oudejaarsdag is deze del twintig jaar oud geworden. Redelijk bijzonder, zeg maar.’

  1. Radioman én cocktailliefhebber Jurgen van den Berg deelt toptips: ‘Cocktail is schilderijtje van vloeistoffen’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Radioman én cocktail­lief­heb­ber Jurgen van den Berg deelt toptips: ‘Cocktail is schilderij­tje van vloeistof­fen’

    Hij is absoluut géén pro in het maken van cocktails, benadrukt hij, maar slechts een ‘hobbyshaker’. Eentje die ijsblokjes gewoon met z’n hand pakt in plaats van met een ijsblokjestang, maar wél eigenaar is van een ‘jigger’ (een maatbekertje) en een cocktailbijbel. Drie cocktailrecepten voor de zomer van radiopresentator Jurgen van den Berg uit Utrecht.