Aimee trok grote ogen toen ze dit broodje voorgeschoteld kreeg.
Volledig scherm
Aimee trok grote ogen toen ze dit broodje voorgeschoteld kreeg. © Twitter

Ryanair-passagier betaalt 5,50 euro voor ‘zieligste broodje ter wereld’

De Ierse Aimee Woods kwam er bekaaid vanaf tijdens een vlucht met vliegmaatschappij Ryanair. Ze betaalde 5,50 euro voor het ‘zieligste broodje ter wereld’.

19 reacties

 • Jacco Boon

  2 jaar geleden
  @peter pos Klm is inderdaad duur op korte afstanden, maar op de lange afstanden is klm vaak het beste, niet de goedkoopste maar ook zeker niet duur en dan vlieg je ook in 1 keer naar je bestemming zonder overstappen en vaak het snelst, ook de stoelopties zijn bij klm goedkoper als bij andere langeafstand vluchten, en vind het ook wel fijn om op een vlucht van 10 uur 3x eten te krijgen en n x keer voor drinken, volgend jaar weer met klm naar vancouver voor slechts 600 euro.
 • R. Koot

  2 jaar geleden
  Nooit iets kopen in t vliegtuig. Daar wordt meer aan verdiend dan aan het ticket.
 • Ruud Janssen

  2 jaar geleden
  Als je kijkt wat al die dingen kosten om af te vallen, valt dit erg mee.
 • Mark Noordam

  2 jaar geleden
  Wat een gezeur over dat het niet goedkoop is. Ja, met alles erbij ben je bij KLM etc net zo duur uit, maar moet je wel alles verplicht afnemen. Bij Ryanair e.a. kun je veel besparen. Geef mij maar €5 korting en reken dan €5 voor wc gebruik. Hoef ik niet, ben ik 'spek' koper. Hetzelfde geldt voor eigenrisico, ook altijd veel gezeur, maar tel die €35 gewoon op bij je vaste lasten en dan kun je aan het eind van het jaar wat bespaard hebben. Het is maar net hoe je er tegen aan kijkt
 • Peter Pos

  2 jaar geleden
  @Ronald Dannis Misschien is het verschil in ticketprijs niet altijd 200 euro, maar het verbaast me hoe duur KLM is. En dan heb je ook nog wel eens dat je twee keer moet overstappen. Kan me bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die dan nog voor KLM kiezen.