Selena Gomez roert weer in de potten voor nieuwe kookserie (en dat loopt bijna fout af)
Selena Gomez (28) haalt haar messen nog eens tevoorschijn voor het tweede seizoen van ‘Selena + Chef’. In de serie op HBO scherpt de Amerikaanse zangeres haar kookkunsten aan met behulp van beroemde gasten. Het eerste seizoen ging in augustus 2020 in première en was een groot succes. Nu is ook het tweede seizoen van start gegaan. Dat loopt niet altijd van een leien dakje...
Delen per e-mail
De Amerikaanse actrice en zangeres duikt opnieuw haar keuken in voor een tweede seizoen van ‘Selena + Chef’. In de serie roert de zangeres tien afleveringen in de potten met een bekende gast. In het eerste seizoen stonden onder meer Ludo Lefebvre, Antonia Lofaso en Candice Kumai op het menu. Dit seizoen verwelkomt Gomez chef-koks zoals José Andrés, Kelis Rogers en Curtis Stone. De eerste twee afleveringen zijn al te zien op streamingsdienst HBO Max.
In een exclusieve clip uit aflevering twee van het tweede seizoen zette de realityster haar vingers op het spel toen ze paprika leerde snijden. Samen met chef-kok JJ Johnson traint Selena haar mesvaardigheid. ,,Pas op uw vingers, alstublieft!”, roept de chef op een gegeven moment. Niet de meest geruststellende woorden om te horen tijdens een masterclass koken, maar we zijn blij dat hij veiligheid voorop stelt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten
André van Duin steelt de show in Heel Holland Bakt: ‘Dit is meer een dood schildpadje’
Drie mannekes, drie vrouwkes. Dat zijn de zes overgebleven kandidaten zoals presentator André van Duin ze noemde tijdens de vijfde aflevering van Heel Holland Bakt. Gisteren keken er bijna 3,4 miljoen mensen naar de bakwedstrijd. -
4
Dit café vraagt extreem bedrag voor een kop koffie: ‘Krijg ik er een ticket naar Rome bij?’
Een café in het Australische Melbourne heeft een bijzonder kopje koffie op de menukaart staan. Vooral de prijs springt in het oog: 198 Australische dollars, omgerekend zo'n 123 euro. Toch zijn er klanten die het kostbare goedje graag willen proberen. -
Tony's Chocolonely wil cacao-industrie (opnieuw) wakker schudden
Europese wetgeving is hard nodig om bedrijven in de cacao-industrie te verplichten misstanden zoals kinderarbeid en slavernij in hun keten aan te pakken. Dat stelt Tony's Chocolonely. -
Koken & Eten
Bodempje melk over? Dit kun je ermee doen
Volgens het Voedingcentrum verdwijnt er per persoon gemiddeld 14 liter aan vloeibare zuivelproducten per jaar in de gootsteen. Dat is ongeveer 238 miljoen liter. Onnodig vinden deze koks, want met een klein beetje melk kun je ontzettend veel dingen doen. -
Bijbaan kwijt, studievertraging en kosten: 'Elke maand lastig om mijn studie te betalen'
Van zorgeloos studeren is tijdens de coronacrisis geen sprake. Studenten maken meer studiekosten door opgelopen studievertraging, velen zijn hun bijbaan kwijtgeraakt, ze lenen meer en maken zich daardoor ook zorgen over hun financiële toekomst.
-
22
Driekwart van commando's in spe haalt de opleiding niet, waarom is dat?
Misschien is de opleiding van de Korps Commandotroepen wel de zwaarste die er is. Ongeveer 80 procent van de kandidaten haalt de eindstreep niet eens. Universitair hoofddocent Ruud den Hartigh werkt nu samen met zijn team aan een oplossing. Door de commando’s in spe te volgen en de data te analyseren, hopen ze erachter te komen wat de grote uitval veroorzaakt. -
PREMIUM
Consument gaat steeds vaker rechtstreeks naar de boer: ‘Veel lekkerder dan van de supermarkt’
Rechtstreeks kopen bij de boer wordt populairder. Op het boerenerf verschijnen steeds meer verkooppunten waar ‘stedelingen’ maar wat graag een flesje melk tappen, een bos rozen uit de automaat trekken en een praatje maken met de boerin in de landwinkel. Maar of het boeren echt veel oplevert? -
PREMIUM
De erwtensoep van Brigitte en Pierrôt glijdt gewoon door je brievenbus: ‘Hartverwarmend’
In één week tijd ging er al 80 liter soep op de post. Pierrôt van Straten en Brigitte Ehbel van het Kookatelier in Oud-Beijerland hebben beet met een nieuw coronaconcept: brievenbuserwtensoep. ,,Over een paar dagen gaan ook de eerste stamppotjes door de gleuf.”