Selena Gomez roert weer in de potten voor nieuwe kookserie (en dat loopt bijna fout af)
Selena Gomez (28) haalt haar messen nog eens tevoorschijn voor het tweede seizoen van ‘Selena + Chef’. In de serie op HBO scherpt de Amerikaanse zangeres haar kookkunsten aan met behulp van beroemde gasten. Het eerste seizoen ging in augustus 2020 in première en was een groot succes. Nu is ook het tweede seizoen van start gegaan. Dat loopt niet altijd van een leien dakje...
De Amerikaanse actrice en zangeres duikt opnieuw haar keuken in voor een tweede seizoen van ‘Selena + Chef’. In de serie roert de zangeres tien afleveringen in de potten met een bekende gast. In het eerste seizoen stonden onder meer Ludo Lefebvre, Antonia Lofaso en Candice Kumai op het menu. Dit seizoen verwelkomt Gomez chef-koks zoals José Andrés, Kelis Rogers en Curtis Stone. De eerste twee afleveringen zijn al te zien op streamingsdienst HBO Max.
In een exclusieve clip uit aflevering twee van het tweede seizoen zette de realityster haar vingers op het spel toen ze paprika leerde snijden. Samen met chef-kok JJ Johnson traint Selena haar mesvaardigheid. ,,Pas op uw vingers, alstublieft!”, roept de chef op een gegeven moment. Niet de meest geruststellende woorden om te horen tijdens een masterclass koken, maar we zijn blij dat hij veiligheid voorop stelt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & Eten
Zet je vetzuren aan het werk: waarom periodiek vasten ook goed is voor je hersenen
Wanneer je aan intermittent fasting doet, oftewel periodiek vasten, kies je ervoor om op gezette tijden niet te eten. Je begint bijvoorbeeld pas om 12 uur ’s middags met je ontbijt en eet niet meer na 8 uur ’s avonds. Aanhangers van deze manier van vasten doen het om af te vallen of om zich gezonder te voelen, maar er lijkt nu ook een positief effect te zijn op het brein. -
4
Werk jij liever thuis omdat je daar productiever bent? ‘Gaat om meer dan je to-dolijst afstrepen’
Een goede verstandhouding met collega’s, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: een intern netwerk. -
2
Zo zet je gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner van je telefoon snel uit
Je smartphone ontgrendelen met je gezicht of vingerafdruk klinkt veilig, maar in geval van nood kan het juist een beveiligingsrisico zijn. Iemand kan onder dwang je gezicht scannen of onopgemerkt je vingerafdruk bemachtigen. Gelukkig kun je dit voorkomen. -
Koken & Eten
Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’
Anna Guldemonds dochter (3) weigert om warm te eten. Na een lange strijd – en op advies van een consultatiebureau – hebben zij en haar man dat geaccepteerd. Het dochtertje eet nu iedere avond een broodje voor de tv, terwijl haar ouders aan tafel weer rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Want: ‘Wie bepaalt wat normaal is?’ Een vraag die volgens Anna vaker gesteld mag worden. Oók in het bedrijfsleven, en dus deelt ze haar verhaal op LinkedIn. -
Koken & eten
André van Duin steelt de show in Heel Holland Bakt: ‘Dit is meer een dood schildpadje’
Drie mannekes, drie vrouwkes. Dat zijn de zes overgebleven kandidaten zoals presentator André van Duin ze noemde tijdens de vijfde aflevering van Heel Holland Bakt. Gisteren keken er bijna 3,4 miljoen mensen naar de bakwedstrijd.
-
Koken & Eten
Met dit trucje van Julius Jaspers maak je je taaie BBQ-vlees lekker zacht
Een goede BBQ’er of grillmaster zorgt voor niet te veel variëteit op het vuur, schrijft barbecue-expert Julius Jaspers in zijn nieuwe boek. Want dan kun je zelf ook genieten van de gezelligheid aan tafel. -
Tony's Chocolonely wil cacao-industrie (opnieuw) wakker schudden
Europese wetgeving is hard nodig om bedrijven in de cacao-industrie te verplichten misstanden zoals kinderarbeid en slavernij in hun keten aan te pakken. Dat stelt Tony's Chocolonely. -
Energierekening
Ad: ‘Ik heb zelf ventilatoren onder de radiator geklikt voor optimale verwarming’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ad Voermans (66) uit Rijen, bij Breda.