Volledig scherm
© Vivian Vos

September: weer van start met de recepten van OhMyFoodness

Sabine is 28 jaar oud, eigenaar van de blog Ohmyfoodness.nl, kookboekauteur, foodstylist en -fotograaf en guilty pleasure koningin. In de maand september deelt ze wekelijks een recept met ons, dat makkelijk en toch lekker is. Hiermee kun je fris van start na de vakantieperiode.

De blog Ohmyfoodness.nl bestaat sinds 2011. Sabine richtte de blog in eerste instantie op om recepten te delen en om anderen te laten zien dat eten echt heel erg leuk is. Inmiddels is OhMyFoodness een bedrijf geworden en heeft Sabine drie kookboeken op haar naam staan: het Guilty Pleasures Kookboek, Reishonger en CHEESECAKE. Sabine laat ons eerst zien hoe je de Buddhabowl met zoete aardappel en kikkererwten maakt. Je kunt ook de zoete tour op gaan met haar pindakaas & banaanwafels.

Volledig scherm
© Vivian Vos
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.