Volledig scherm
PREMIUM
The Green Rose in Arnhem. © Rolf Hensel

Smullen in een zwart-wit ansichtkaart uit Parijs

De nieuwste creatie van Jin Hu heet The Green Rose. Terug uit Amsterdam gaat hij vooral koken met ‘wat de natuur te bieden heeft’. En dat lijkt me goed voor Arnhem.

Een ferme handdruk van Pablo staat gelijk aan een warm welkom. Kies maar een fijne plek uit, is het credo. 

En die fijne plekjes, die zijn hier genoeg. The Green Rose ademt het typische bistrogevoel uit. Zo’n tentje waar je eigenlijk wel wil ontbijten op het terras maar waar je ook tot in de late uurtjes een glas wijn kunt drinken. 

De inrichting heeft karakter dankzij de ruige, half-aangesmeerde stenen muren, de vloer van tegels en stenen en wijnkast en bar in glimmend hoogglans zwart. De herfstbladeren die door de openstaande deuren naar binnen zijn gewaaid, geven het geheel helemaal het gevoel van een zwart-wit ansichtkaart uit Parijs.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.