Supermarkt verkoopt bier uit eigen ‘ijskelder’

videoSupermarkt Emté sloot twee weken geleden de deuren om te worden omgebouwd tot Jumbo. Woensdagochtend opent de nieuwe supermarkt van de broers Leussink aan de Oude Molenweg. Deze site nam vooraf een kijkje.

Zelfscanners, een nieuwe versafdeling en een totaal andere inrichting. Het wordt even zoeken voor de vaste klanten beseft ook eigenaar Tijn Leussink zich. „Er liggen plattegrondjes klaar, waarop klanten kunnen zien welke producten waar liggen.” Verse pizza’s, brood van bakkerij Nollen en een wijnafdeling met grote houten vaten. Over alles is tot in de puntjes nagedacht.

Eigenaar Tijn Leussink is het meest trots op de nieuwe ‘ijskelder’, een speciale ruimte waarin bier gekoeld wordt tot 2,3 ºC. „Wij zorgen dat de ruimte continu wordt aangevuld. Hengelo heeft straks altijd koud bier.” Helemaal nieuw is de ijskelder niet, de broers hebben een soortgelijk concept in hun supermarkt in Haaksbergen. 

Volledig scherm
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.