Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

‘Thuisbezorgder’ deed gewoon zijn werk, maar kreeg schokkende recensie

Een 22-jarige inwoner van Apeldoorn is vandaag veroordeeld voor het op een racistische wijze beledigen van een maaltijdbezorger. Hij bestelde vorig jaar juli een maaltijd bij een cafetaria in zijn woonplaats en plaatste later een choquerend bericht op de website Thuisbezorgd.nl.

39 reacties

 • Ronald Wingerde

  1 jaar geleden
  Zolang bepaalde politieke partijen alles publiekelijk kunnen roepen zoals het hun uitkomt, wordt dit soort alleen maar gestimuleerd zich af te zetten opde meest verfoeilijke manier.
 • Anton van der Veer

  1 jaar geleden
  Patrick Hal goed lezen is een kunst de dader is 22 jaar dus geen kind meer .En niet zijn vader heeft de Politie gebeld maar de vader van het slachtoffer !! Boete zeer terecht !
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Een hogere boete en dan schiet je niks mee op gewoon,in Den Haag de mensen aan pakken.Die veroorzaken ook discriminatie,tussen mensen.
 • Dolly J. de Groot

  1 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Zou het kunne zijn dat de bezorger veel te lang onderweg was en en zijn bestelling van de cafetaria al afgekoeld en koud was toen het eindelijk bezorgd werd? Dat hij om die reden dan ook schreef het jammer te vinden zijn bestelling veel te laat zo bezorgd te krijgen.
 • H Nieuwenburg

  1 jaar geleden
  Meneer van der Braak U vind discriminatie ongepast ? Waarom schrijft gelijkertijd over die idioten uit Denhaag ? Is dat ook niet een vorm van discriminatie ?