Chef Daan Vermaas en bedrijfsleider Christiaan Visser van Art & Dining in het Dordrechts Museum.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Daan Vermaas en bedrijfsleider Christiaan Visser van Art & Dining in het Dordrechts Museum. © Frank de Roo

Tussen kunst en catering bij Art & Dining in het Dordrechts Museum

De gouden pollepelKunst maakt hongerig. Bij een recent bezoek aan het Dordrechts Museum stapte ik het museumrestaurant Art & Dining in voor een natje en een droogje. Daar vroeg ik me af: waar moet een goed museumrestaurant aan voldoen?

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
  2. Reuzenijs gestolen bij snackbar in Geffen: ‘Een jaar gratis ijs voor degene die ’m terugbrengt!’

    Reuzenijs gestolen bij snackbar in Geffen: ‘Een jaar gratis ijs voor degene die ’m terug­brengt!’

    ‘Wat een kansloze eikels wonen er in, of rond Geffen. Blijf met je poten van andermans spullen af! Als je een ijsje wil, kom dan gewoon naar binnen. Sukkels!’ Teksten waar geen woord Spaans bij zit. Ze werden vanochtend geplaatst op de Facebookpagina van Eethuys ’t Akkertje in Geffen. De levensgrote ijshoorn van het bedrijf - karakteriserend voor elke snackbar met een beetje statuur - is gestolen.