PREMIUM
Vergeet de dipsaus en nog 8 geboden om te barbecueën als een echte Argentijn
Koken & etenIn Zuid-Amerika is barbecueën meer dan een maaltijd. Het is een cultuur, een familie-aangelegenheid en een ‘heilig’ fenomeen ineen. Een kijkje in de gauchokeuken: een vorkje prikken op de pampa. Mét de negen geboden voor de echte Argentijnse grillmaster.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & eten
Mosselen zijn nú betaalbaar (en zo maak je ze extra lekker klaar)
-
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Koken & eten
Pizzamaker Tante Fanny roept pizza terug vanwege stukjes metaal in de saus
Pizzamaker Tante Fanny roept de rollen pizzadeeg met potje saus terug omdat er stukjes metaal in kunnen zitten. Het pakketje met deeg en saus is te koop bij tal van supermarkten. -
PREMIUM
Als vleesliefhebber meedoen aan vleesloze week: ‘Voorzichtig vertel ik het mijn slager’
Het lijkt de baas wel een leuk idee. Vleesverslaafde verslaggever doet mee met de Nationale week zonder vlees & zuivel en brengt daarvan dagelijks verslag uit. Maar waarom hij?Breda -
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.
-
PREMIUM106
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
-
-
-
PREMIUMTips
Groente uit het vriesvak en vaker naar de drogist: zo bespaar je op boodschappen
De prijzen in de supermarkt stegen in maart met 15 procent, becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). En naar verwachting dalen ze pas na de zomer weer. Alle reden om Gierige Gerda om slimme bespaartips te vragen. -
PREMIUM
Boter, olijf- of kokosolie: welke is écht het gezondst? Voedingsexpert scheidt feit van fabel
De een gebruikt altijd olijfolie om het vlees in te bakken, de andere kiest voor koolzaad- of zonnebloemolie om zijn groenten mee te besprenkelen voor die de oven in gaan. Het aanbod aan vetstoffen is groot. Welke vetstoffen kies je best in de keuken voor een gewone maaltijd of om een gebakje mee te maken? En welke vetstof is het gezondst? Voedingsexpert Karolien Olaerts legt uit. ,,Beperk de plantaardige boter.”