Volledig scherm
De Avo-Condo in Sydney. © Booking.com

Voor de echte fans: overnacht nu in een enorme avocado

Gaat jouw hart sneller kloppen van avocado's? Goed nieuws. Booking introduceert ’s werelds eerste ‘Avo-Condo’: een avocadovormige camper waarin je kunt overnachten.

In het kader van nationale avocado-dag op 31 juli kunnen mazzelaars logeren in een enorme avocado in de Australische stad Sydney. De camper staat op het uitkijkpunt bij Campbell’s Cove in Sydney’s Circular Quay, het drukbezochte havengebied in het centrum.

De Avo-Condo heeft volgens Booking een ‘world-class view’ met uitzicht op de iconische Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Alsof slapen in een gigantische avocado nog niet genoeg is, zullen gasten omringd worden door avocadodecoratie en krijgen een mand vol ‘lekkers’. Uiteraard in avocadothema. 

Volledig scherm
De Avo-Condo in Sydney © Booking.com

Fan van avocado's? Vast. Met de tips in onderstaande video houd je je favoriete vrucht langer goed

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.