PREMIUM
Voor de Hamersma's is Kerstmis een tijd om uit te buiken
De Hamersma’s gebruiken de kerstdagen om uit te buiken van een culinair jaar.
Delen per e-mail
‘Bij ons is ’t het hele jaar door kerst’ hoorde ik mevrouw Hamersma geroutineerd antwoorden toen een klant vroeg wat mevrouw en meneer Hamersma dan zoal zouden gaan eten.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Duurzame opties voor in je kledingkast: kies de juiste stof, laat kleding vermaken en ruil in
De voorjaarscollectie prijkt weer in de (online) etalages. Waar begin je als je geen wegwerpkleding wilt kopen en op zoek bent naar duurzamere alternatieven? We zetten enkele tips op een rij. -
PREMIUM
Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.” -
PREMIUMVoor jou getest
Dit zijn de tien lekkerste Duitse wijnen
Helaas is een trip naar Duitsland nog niet mogelijk, maar je kunt al wel de vakantiesfeer van ons buurland oproepen. Wijnkenner Harold Hamersma neemt ons graag mee naar ‘Pinot Paradise’ en selecteert de tien beste van het moment. -
PREMIUMeven vragen aan
Deze ondernemers geven normaal schoonheidsbehandelingen, maar maken sinds de lockdown cakes
Eline (22) en Rosalin (26) zijn samen eigenaar van de SoulSisters Beautybar in Gouda. Normaal doen ze dus aan uiterlijke verzorging, maar sinds de lockdown maken ze verschillende soorten cakes. -
PREMIUM
Makreel uit de cadeaudoos en een wijn die je elke dag kunt drinken
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. In deze aflevering van hun serie over lekker eten en drinken: mevrouw Hamersma baant zich dapper een weg door de boxen, dozen en kisten vol etenswaar.
-
PREMIUM
Corrigerende tik onder de kerstboom
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. In deze aflevering van hun serie over lekker eten en drinken: meneer Hamersma denkt terug aan de rauwe rollade van zijn vader en een bekentenis van zijn broer. -
Koken & eten
Op zoek naar jouw favoriete paaseitje? Met dit overzicht grijp je meteen de lekkerste
Pasen is in de supermarkt allang begonnen. Dat betekent: veel chocoladepaaseitjes eten. Ze zitten allemaal verpakt in vrolijke, kleurrijke papiertjes, maar achter welke kleur zit jouw lievelingssmaak verborgen? -
Koken & eten
Verbijstering over dure flesvoeding van A-merken: ‘Moet je nagaan hoe ze ons belazeren’
Een tv-uitzending van de Keuringsdienst van Waarde opende gisteren de ogen van veel kijkers. De makers lieten zien dat grote producenten van flesvoeding meer vragen voor dezelfde babymelk als die van een huismerk.