frikandellendiner van Ron Blaauw
Volledig scherm
frikandellendiner van Ron Blaauw © Shutterstock

Voor frikandellen-fans: topchef Ron Blaauw kookt eenmalig een chique viergangenmenu

Koken & etenEen avond vol frikandellen onder leiding van meesterkok Ron Blaauw. De bekende chef-kok ontwikkelde een hoogwaardig, eenmalig frikandellen-menu.

  1. Hoe Vepo Cheese uit Bodegraven in 100 jaar van dorpsmarkt naar mondiale klantenkring is gegaan
    PREMIUM

    Hoe Vepo Cheese uit Bodegraven in 100 jaar van dorpsmarkt naar mondiale klanten­kring is gegaan

    Vepo Cheese raspt, snijdt, portioneert en verpakt vele soorten kaas. Wat in 1920 begon als een eenmanszaak met in- en verkoop van boerenkaas in Bodegraven, is in 100 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale speler die zijn kaasplakjes, -stukjes en -sticks afzet over de hele wereld. ,,Als alle Chinezen één plakje kaas per dag gaan eten, dan zijn dat miljarden plakjes per jaar.’’