Wat Eten We Vandaag: Amandeltaart met aardbeien

Vandaag introduceren we: amandeltaart met aardbeien én onze nieuwe Wat Eten We Vandaag-kok Jet van Nieuwkerk. Dat Jet van wanten weet laat ze zien in bovenstaande video. 

Gebak
Aantal personen: 8-10
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

Cake
- 125 g roomboter
- 180 g fijne suiker
- 3 eieren
- zout
- 100 g amandelmeel
- 150 g zelfrijzend bakmeel
- 50 ml melk

Mascarponetopping
- 250 g mascarpone
- 125 ml slagroom
- 3-4 el fijne suiker
- 50 g amandelschaafsel
- 2 el amandellikeur
- 250 g verse aardbeien

Benodigdheden
Mixer of keukenmachine, bakpapier, vierkante vorm (19X19 cm), satéprikker, bakkwast

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Amandeltaart met aardbeien © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.