Wat Eten We Vandaag: Arancini met parmaham en pecorino

Arancini zijn gefrituurde balletjes met risotto en dus de perfecte borrelhapjes voor oudejaarsavond. Met geluk heb je een aantal over en kan je de dag erna er ook nog van snoepen.

Borrelhap/tussendoor
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten
- neutrale olie (om mee te frituren)
- 5 eieren
- 150 g bloem
- 150 panko

Risotto
1 l warme groentebouillon
- 50 ml olijfolie
- 2 sjalotten
- 330 g risottorijst
- 150 ml froge witte wijn
- 50 g Parmezaanse kaas
- peper en zout

Vulling
150 g Parmaham
- 150 g pecorino

Benodigdheden
(frituur)pan, ijsschep

Volledig scherm
Arancini met parmaham en pecorino © 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s van AD Koken&Eten: