Volledig scherm
Asperges met halloumi en peterseliedressing © De saladebar

Wat Eten We Vandaag: Asperges met halloumi en peterseliedressing

Breek de week met een lekker licht (bij)gerecht. We maken deze salade van groene asperges, halloumi en een kruide saus op basis van kappertjes en peterselie. Tip: lekker met gebakken vis.

(Bij)gerecht: groente
Aantal personen: 2 personen
Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten
- 250 g halloumi
- 2 citroenen
- 1⁄2 bosje peterselie
- een snuf suiker
- 2 el extra vergine olijfolie
- 1 tl gemengde peperkorrels
- 450 g groene asperges
- 2 el olijfolie om te bakken
- 3 el kappertjes

Benodigdheden:
vijzel, grillpan, kwastje, anti-aanbakpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.