Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Babi pangang buns

Babi pangang, iedereen kent het wel. Maar wist je dat je dit ook heel makkelijk zelf maakt? In dit gerecht vullen we warme broodjes met kruidig vlees in de welbekende saus. Heerlijk afgetopt met komkommer, atjar en gefrituurde uitjes.

  1. Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfgetrainde speurhond: ‘Dexter jokt niet’
    PREMIUM
    Koken & eten

    Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfge­train­de speurhond: ‘Dexter jokt niet’

    Je hond uitlaten en thuiskomen met een voorraadje truffels. Martijn Burgers gaat wekelijks met zijn Amerikaanse Stafford op truffeljacht. Soms in de ongerepte natuur, maar vaak ook in aangelegde stadsparken. Na afloop bakt hij met de luxe zwammetjes een eitje, waardoor het de allure krijgt van een ‘5-sterrendiner’. Iedere hond kan dit kunstje leren, zegt Burgers. ,,Het is heel eenvoudig.”