Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Bao buns met vegetarische rendang

In dit gerecht geven wij een vegetarische twist aan bao buns rendang. Het vlees is vervangen door pulled oats met allerlei lekkere smaakmakers, waardoor het gerecht ook nog eens snel klaar is. De gestoomde broodjes maak je niet zelf, maar haal je bij de toko.

  1. Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfgetrainde speurhond: ‘Dexter jokt niet’
    PREMIUM
    Koken & eten

    Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfge­train­de speurhond: ‘Dexter jokt niet’

    Je hond uitlaten en thuiskomen met een voorraadje truffels. Martijn Burgers gaat wekelijks met zijn Amerikaanse Stafford op truffeljacht. Soms in de ongerepte natuur, maar vaak ook in aangelegde stadsparken. Na afloop bakt hij met de luxe zwammetjes een eitje, waardoor het de allure krijgt van een ‘5-sterrendiner’. Iedere hond kan dit kunstje leren, zegt Burgers. ,,Het is heel eenvoudig.”