Volledig scherm
Bapao met makreel © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Bapao met makreel

Je kent ’m vast uit het vriesvak: het  broodje bapao. Maar wist je ook dat je deze gestoomde broodjes gemakkelijk zelf kunt maken? Tip: maak er wat meer en vries ze in. 

Snack
15 stuks
Bereiden: ca. 45 minuten + 1 uur wachten

Ingrediënten
500 g bloem
- 250 ml lauw water
- 7 g gedroogde gist
- 1 el suiker
- 1 sjalot
- 200 g gerookte makreel
- 1 limoen
- 1/2 bosje bieslook
- 1 tl sesamolie
- 2 tl sojasaus

Benodigdheden
bakpapier, stoommandje

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.