Wat Eten We Vandaag: Britse fish pie

Goed, het mag dan wel een Britse fish pie heten maar dit gerecht lijkt toch behoorlijk veel op een Hollandse ovenschotel met vis. Wat het ook is, heerlijk is het zeker. En makkelijk ook. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten
4 hardgekookte eieren
- 140 g witte cheddar

Vulling
450 ml visbouillon
- 1 prei
- 2 wortels
- 30 g boter
- 25 gr bloem
- 100 ml slagroom
- Zout en peper
- 300 g kabeljauw
- 300 g zalm
- 75 g doperwten

Stamppot
1 kg kruimige aardappels
- 150 slagroom
- 30 g boter
- Zout en peper

Benodigdheden
Pureestamper, ovenschaal (circa 25 cm diameter x 6 cm hoog)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Britse fish pie © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.