Wat Eten We Vandaag: Ceviche van zeebaars met venkel en grapefruit

Ceviche is een Peruaanse visschotel die ondertussen ook enorm populair is geworden in Nederland. Waar het van gemaakt wordt? Dungesneden verse vis in een friszure citrusmarinade. Je kunt hierbij eindeloos variëren, in dit recept gebruiken we zeebaars. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
zout
- 500 g zeebaarsfilet zonder huid
- 2 limoenen
- 3 citroenen
- 3 grapefruits
- 1 rode peper
- 1 bos munt
- 1 rode ui
- 200 g tuinbonen
- 1 venkel
- 1 bos radijs
- olijfolie extra vierge

Benodigdheden
Citroenrasp, mandoline.

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Ceviche van zeebaars © 24Kitchen