Wat Eten We Vandaag: Chocoladetaart met karamel-zeezout

Als vrijdag staat tot friet, dan staat zondag tot.. taart! En dit keer staat er een redactionele favoriet op het menu. Een Chocoladetaart met karamel-zeezout. Ofwel: de Tony’s Chocolonelytaart. Niet vergeten te delen hė?

Ingrediënten

Cake
- 150 g roomboter
- 100 g suiker
- 2 eieren
- 150 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 reep Tony Chocolonely karamel zeezout

Toffeesaus
- 175 g boter
- 175 g bruine basterdsuiker
- 500 ml slagroom
- 1 reep Tony Chocolonely karamel zeezout
- zeezoutvlokken


Benodigdheden
springvorm doorsnede 23 cm, bakkwast, bakpapier, handmixer, satéprikker

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
karamelzeezout taart © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.