Wat Eten We Vandaag: Citroentaart

Het is zondag dus we gaan weer bakken. We maken een frisse citroentaart met een bodem van kokosrasp. De echte liefhebber mag ‘m afmaken met een bolletje vanille-ijs. 

Taart
Aantal personen: 8-10
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

Deeg
120 g boter
- 180 g bloem
- 125 g fijne kristalsuiker
- 2 el kokosrasp
- zout
- scheutje melk

Vulling
4 eieren
- 2-3 citroenen
- 400 ml gecondenseerde melk (1 blik)
- 1 liter vanille-ijs
- 200 g rode bessen

Benodigdheden
Keukenmachine, springvorm van 22 cm met bakpapier blekleed, rasp, ijsschep

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Citroentaart © 24Kitchen