Wat Eten We Vandaag: Citroentaart

Het is zondag dus we gaan weer bakken. We maken een frisse citroentaart met een bodem van kokosrasp. De echte liefhebber mag ‘m afmaken met een bolletje vanille-ijs. 

Taart
Aantal personen: 8-10
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

Deeg
120 g boter
- 180 g bloem
- 125 g fijne kristalsuiker
- 2 el kokosrasp
- zout
- scheutje melk

Vulling
4 eieren
- 2-3 citroenen
- 400 ml gecondenseerde melk (1 blik)
- 1 liter vanille-ijs
- 200 g rode bessen

Benodigdheden
Keukenmachine, springvorm van 22 cm met bakpapier blekleed, rasp, ijsschep

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Citroentaart © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.