Draadjesvlees met aardappelen en sperziebonen
Volledig scherm
Draadjesvlees met aardappelen en sperziebonen © 24Kitchen

Wat Eten We Vandaag: Draadjesvlees met aardappelen en sperziebonen

Hollandse kost. We gaan aan de slag met authentiek draadjesvlees gemaakt van sukadelappen met aardappels en sperziebonen. En ja, deze bestrooien we met wat geraspte nootmuskaat. 

Hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 4 uur (inclusief wachttijd)

Ingrediënten
- 500 gr sukadelappen
- 4 el boter
- 1 grote ui, grof gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 300 ml runderbouillon
- 3 el azijn
- 2 laurierbladeren
- 2 kruidnagels
- zout en peper
- 1 el maïzena
- 1 tl geraspte nootmuskaat
- 800 g kruimige aardappelen
- 400 g sperziebonen

Draadjesvlees met aardappelen en sperziebonen
Volledig scherm
Draadjesvlees met aardappelen en sperziebonen © 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.