Wat Eten We Vandaag: Duo penotti gevouwen pannenkoeken met framboos en pistachenootjes
Ooit van een TikTok wrap gehoord? Oftewel de wrap die viral ging, onder meer vanwege de handige vouwtechniek. Dezelfde methodiek passen we toe bij de bereiding van deze pannenkoeken. We delen de pannenkoek in vieren, beleggen ieder deel met een smakelijk ingrediënt en vouwen de hoekjes omhoog.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 10 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 4 pannenkoeken
- 80 gr frambozen
- 30 gr ongezouten pistachenootjes
- 2 el witte chocoladepasta
- 2 el melk chocoladepasta
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment.nl
Zin in iets anders? Eatertainment biedt inspiratie op het gebied van food en lifestyle, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Mango sticky rice
Een populair gerecht in Thailand is sticky rice. Het wordt ook wel eens kleefrijst genoemd. De rijst wordt gekookt in kokosmelk, waardoor de rijst lekker zoet smaakt. In dit recept combineren we de sticky rice met mango: een heerlijk zomers stuk fruit. Daarnaast ziet de gele kleur van de mango er super mooi uit naast de kleverige witte rijst. -
PREMIUMeigen tuin eerst
Dit moet je weten over snoeien: ‘Bomen en struiken hebben geen voordeel bij het afhakken van ledematen’
Snoeien, stekken, planten, verpotten, zaaien en schoffelen. Tuingoeroe Romke van de Kaa helpt een handje. -
Koken & Eten
Waarom je je pot pindakaas het best op zijn kop bewaart
Pindakaas past binnen een gezond voedingspatroon en mag je dagelijks eten. Let er wel op dat je de juiste pindakaas kiest. Vandaag vieren we de dag van de pindakaas. -
column13
Ik moet stiekem een beetje lachen om dit grote falen
Debby Gerritsen buigt zich elke week over liefdes-, lust- en levensvragen. -
PREMIUM13
Waarom het loont om toch even het eerste loonstrookje van 2023 te checken
Het eerste salaris van 2023 staat op je rekening. Waarschijnlijk zie je een hoger nettosalaris dan vorig jaar, want veel werkenden in loondienst gaan er dit jaar op vooruit. Maar dat is niet het enige wat dit jaar anders kan zijn. Experts leggen het uit.
-
PREMIUM
De Bali Burger van Ferliyan (42) is de lekkerste van Nederland: ‘In één hap proef je alle smaken’
De Lekkerste Burger van 2023? Die heet de Bali Burger en is te vinden bij afhaalrestaurant Podomoro in Bunschoten-Spakenburg. Met zijn creatie won chef-kok Ferliyan Palimbong (42) het NK Lekkerste Burger. Al had het niet veel gescheeld of hij had helemaal niet aan de wedstrijd meegedaan. ,,Echt alles ging mis.” -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Frozen piñacoladabowl met gebakken ananas
Het bekende liedje: ‘If you like piña colada…’ is een ode aan de welbekende cocktail. Deze frozen variant met gebakken ananas ín een uitgeholde ananas is nét even anders. Door de ananasblokjes kort te bakken met rum en suiker worden ze gekarameliseerd voor een extra zoete smaak. -
Is mijn voorschotbedrag wel of niet aangepast naar het prijsplafond?
De overheid heeft besloten consumenten op weg te helpen met de hoge energieprijzen. Begin dit jaar is daarom het prijsplafond ingegaan, waardoor je een maximaal tarief betaalt voor energie. Betekent dit dat het voorschotbedrag nu ook is aangepast? Twee experts leggen uit hoe het zit.