Wat Eten We Vandaag: Entrecote met kruidensalade en smashed aardappels

Dit is zo’n gerecht waar je jezelf (of iemand anders) mee mag verwennen: entrecote met een kruidensalade en krokante aardappels. Oftewel, een AVG deluxe. 

Ingrediënten

Aardappels
600 g kleine kruimige aardappels, eventueel voorgekookt
- 4 el olijfolie
- peper en zout

Entrecote
1 el rodewijnazijn
- 4 el olijfolie
- ½ bos peterselie
- ½ bos koriander
- ½ bos munt
- 4 entrecotes
- 50 g koude boter
- 1 sjalot
- 3 takjes tijm
- 200 ml rode wijn

Sperziebonen
600 g sperziebonen
- zout

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Entrecote met kruidensalade en smashed aardappels © 24Kitchen
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.