Wat Eten We Vandaag: Flatbread met aardbeien in limoensiroop
Het is zomer en dat betekent tijd voor zomerkoninkjes. In dit gerecht combineren we aardbeien in limoensiroop met zelfgemaakt flatbread en cottage cheese. Een lekker fris gerecht voor de lunch of als ontbijt!
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: ontbijt/lunch
Ingrediënten:
- 150 gr zelfrijzend bakmeel + extra
- 130 ml Griekse yoghurt
- Snufje zout
- 2 tl zonnebloemolie (om in te bakken)
- 150 gr aardbeien, in stukjes
- 1 el suiker
- ½ limoen, rasp en sap
- 1 el water
- 150 gr cottage cheese
- 4 blaadjes munt, in reepjes gesneden
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Starbucks boekt hogere omzet door duurdere kopjes koffie
Starbucks heeft het afgelopen kwartaal een hogere omzet geboekt door de prijzen te verhogen. Die hogere uitgaven aan kopjes koffie en gebak compenseerden problemen die de Amerikaanse koffieketen ondervond in China, waar coronalockdowns de verkoop dwarszaten. -
Wat Eten We Vandaag: Focaccia met bieslook, uienringen en asperges
Zelfgemaakt brood is het allerlekkerst. De Italiaanse focaccia is van origine een plat brood en daarom ideaal om te versieren. Voor het echte lentegevoel gaan wij in dit recept voor een ‘boeket’ van bieslook, aspergetips en uienringen. -
Koken & Eten
Dit gebeurt in je lichaam als je 's avonds nog aan het snaaien slaat
We houden er allemaal van om zo nu en dan 's avonds laat een snack te nemen. Sommige mensen beweren dat het niet goed is om heel laat nog iets te eten, omdat je er sneller dik van zou worden. Klopt die bewering? Deskundigen geven het antwoord. -
Wat Eten We Vandaag: Varkenshaasspiezen met mango en satésaus
Maak smaakvolle spiezen van zoet gemarineerd varkensvlees in combinatie met mango en paprika. Heerlijk met de romige en volle smaak van satésaus en de friszure salade met een pittig randje. -
Van wangedrag beschuldigde manager van moederbedrijf Thuisbezorgd kan blijven
De van wangedrag beschuldigde operationeel directeur van Just Eat Takeaway Jörg Gerbig mag toch blijven bij de maaltijdbezorger. De raad van commissarissen draagt hem opnieuw voor de functie voor.
-
Topman Jumbo vreest dat prijsstijgingen voorlopig nog niet voorbij zijn
Jumbo-topman Frits van Eerd vreest dat de prijzen in de supermarkt de komende tijd nog verder zullen stijgen. ,,We hebben te maken met een heftige buitenwereld. De oorlog in Oekraïne en alle ontwikkelingen op economisch gebied. Daartussen moeten wij ons proberen staande houden.’’ -
Wat is een normaal bedrag voor op je spaarrekening? ‘In veel gevallen is 10 procent te weinig’
Budgetteren, sparen en rondkomen: dagelijks hoort budgetcoach Carolien Vos van haar klanten hoe moeilijk dat is en waar mensen tegenaan lopen. Ze deelt deze zomer haar beste tips. Vandaag: een financiële buffer. -
Meer privacy op WhatsApp: voortaan kun je je online-status verbergen en langer berichten wissen
Chat-app WhatsApp wordt op meerdere fronten aangepast om de privacy van gebruikers beter te waarborgen. Zo kun je verbergen dat je online bent en langer je berichten verwijderen.