Volledig scherm
Gado gado wrap met pindasaus © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Gado gado wrap met pindasaus

Gado gado met pindasaus is een onmisbaar gerecht bij een Indische rijsttafel. In dit recept hullen we de gado gado salade in een wrap. Gemakkelijk voor onderweg. 

Snack/lunch
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten

Gado gado
- 2 eieren
- 1 teentje knoflook
- zonnebloemolie
- 400 g spinazie
- 250 g tahoe
- 2 flinke aardappels
- 200 g sperziebonen
- 50 g taugé
- 1 komkommer

Pittige satésaus
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 1 stengel citroengras
- zonnebloemolie
- 150 ml kokosmelk
- 2 el ketjap manis
- 3 el sambal oelek
- 2 el pindakaas
- 2 el palmsuiker

Wraps
- 2 little gem
- 8 tarwetortilla’s

Topping
- 2 el gebakken uitjes
- 50 g emping

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.