Volledig scherm
Gebakken chinese dumplings © Shutterstock

Wat Eten We Vandaag: Gebakken Chinese dumplings

Dumplings: wij zijn er gek op. De hapjes bestaan uit een vulling gemaakt van groente, vlees of schaaldieren. Deze vulling wordt in deeg gewikkeld, gestoomd en in dit geval kort gebakken.

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 40 minuten

Deeg
115 g bapaomeel
- 30 g aardappelzetmeel
- 100 ml heet water
- 5 g tapiocameel

Vulling
1 bosui
- 250 g rundergehakt
- 1 tl sesamolie
- 1 tl ketjap manis
- 2 tl rijstwijn
- 100 ml groentebouillon

Benodigdheden
- plastic folie
- bloem om te bestuiven
- rasp

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.