Wat Eten We Vandaag: Gebakken schol met blote billetjes in het gras

In de categorie ‘leukste gerechtnamen’ mogen wij van jou: ‘blote billetjes in het gras?’ Daarmee bedoelen we de klassieke stamppot met sperziebonen en witte bonen. De gepaneerde scholfilet maakt het geheel af. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

Stamppot
800 g vastkokende aardappels
- zout en peper
- 400 g snijbonen
- 2 tenen knoflook
- 3 takjes verse oregano + extra voor garnering
- 4 el olijfolie
- 2 el roomboter
- 400 g gekookte witte bonen of cannellinibonen

Vis
- 500 g scholfilets
- zout en peper
- 100 g bloem
- olijfolie om in te bakken
- 75 g roomboter

Benodigdheden
Rasp

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Gebakken schol met blote billetjes in het gras © 24Kitchen