Eatertainment
Volledig scherm
Eatertainment © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Gegratineerde kabeljauw met witte asperges

Gegratineerde vis maak je heel makkelijk zelf, dat bewijst dit recept wel. De knapperige korst van de vis gaat perfect samen met de zachte asperges. De vis met asperges wordt geserveerd met een stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’