Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde biefstuk met geroosterde tomatensalade
De entrecote in dit recept marineren we pas ná het bakken. Hierdoor wordt het vlees extra mals. Tip: gebruik verschillende soorten tomaten voor de tomatensalade.
Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4-6
Bereidingstijd: 60 minuten
Ingrediënten
- 500 g entrecote
- 1,2 kg gemengde tomaten
- 1 bosje tijm
- 3 el olijfolie om te bakken
- 1 kleine citroen
- 1 grote teen knoflook
- zout en versgemalen zwarte peper
- 3 el extra vergine olijfolie
- 1 el rodewijnazijn
- zeezoutvlokken
- 4 (zuurdesem)broodjes
Benodigdheden
bakpapier, rasp, grillpan, kwastje
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Roerbakschotel met ketjap-kip en sperziebonen
Een gemakkelijk roerbakschotel met ketjap-kip uit het kookboek Zoete spruiten. Het perfecte familiemaal voor de maandagavond. Aan tafel! -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
PREMIUM2
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
Wat Eten We Vandaag: Mac and cheese met broccoli
Een klassiek Amerikaans gerecht. Gebruik voor deze mac and cheese je favoriete groenten. Wij tippen: broccoli, bimi of bloemkool. Ook lekker met een frisse salade. -
PREMIUMKoken & Eten
Als Jimmie (22) en Isabelle (19) willen, leiden ze straks De Librije: ‘Misschien verliezen we de sterren’
Jimmie en Isabelle Boer worden klaargestoomd om driesterrenrestaurant De Librije van hun ouders Jonnie en Thérèse over te nemen. Hoe is het om je beroemde vader en moeder op te volgen? ,,We zitten nergens aan vast. Als ik het niet wil, ga ik het niet doen.”
-
PREMIUM
Prijst het pilsje zich met de nieuwste prijsverhoging uit het café? ‘Brouwerijen jagen consument de kroeg uit’
Wéér een prijsverhoging voor het pilsje. Grote brouwerijen rekenen sinds 2020 ruim 20 procent meer voor hun fusten en ze worden nóg duurder. De horeca klaagt. En de consument? ,,Die blijft drinken en dat weten de brouwers ook.”Breda -
-
-
12
Slaperig gevoel na het drinken van koffie, hoe komt dat?
Koffie staat bekend als hét middel om je ’s ochtends een serieuze energieboost te geven. Heel wat mensen hebben daarentegen ook het gevoel dat het drankje overdag voor een dip kan zorgen. Hoe kan dat? En wat kan je doen om het te voorkomen? Neuroloog Annick Verstappen legt het uit. -
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht.