Volledig scherm
Gemarineerde biefstuk met geroosterde tomatensalade © Van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde biefstuk met geroosterde tomatensalade

De entrecote in dit recept marineren we pas ná het bakken. Hierdoor wordt het vlees extra mals. Tip: gebruik verschillende soorten tomaten voor de tomatensalade.

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4-6
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten
500 g entrecote
- 1,2 kg gemengde tomaten
- 1 bosje tijm
- 3 el olijfolie om te bakken
- 1 kleine citroen
- 1 grote teen knoflook
- zout en versgemalen zwarte peper
- 3 el extra vergine olijfolie
- 1 el rodewijnazijn
- zeezoutvlokken
- 4 (zuurdesem)broodjes

Benodigdheden
bakpapier, rasp, grillpan, kwastje

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.