Volledig scherm
Geroosterde bloemkoolsalade met cranberry’s en roze peper © Van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Geroosterde bloemkoolsalade met cranberry’s en roze peper

Het fijne aan deze salade is dat hij zowel warm als koud gegeten kan worden. Maak de geroosterde bloemkoolsalade dan ook gerust de dag van tevoren klaar. De dressing houd je apart en voeg je net voor serveren door de salade.

2 personen
Hoofdgerecht/lunch
Bereidingstijd 35 minuten

Ingrediënten
1 bloemkool
- 2 el olijfolie
- roze peperkorrels
- zout
- 1 rode ui
- 2 el balsamicoazijn
- 1 el agavesiroop
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 el cranberry’s
- 1 klein bosje dille
- 100 g spinazie
- 25 g gezouten macadamianoten

Benodigdheden
slacentrifuge

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.