Wat Eten We Vandaag: Gestoomde zalm in nori met couscoussalade
Ben jij ook een groot sushi fan? Dan is dit gerecht zeker iets voor jou. Door de zalm te stomen in norivellen krijg je de smaak van sushi, maar in een ander jasje! Deze heerlijke, gestoomde zalm wordt geserveerd met een frisse couscoussalade.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten
- 100 gr parelcouscous
- 1 gele paprika
- ½ komkommer
- 125 gr snoeptomaatjes
- 2 el wasabi mayonaise
- 2 el yoghurt
- 4 takjes peterselie, fijngehakt
- Peper en zout
- 2 zalmfilets
- 2 norivellen
- 2 partjes citroen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Dit betaal je aan tol voor een autovakantie naar Kroatië
-
Wat Eten We Vandaag: Uiensoep met tijm en laurier
Zin in een lekker soepje waar maar weinig ingrediënten voor nodig zijn? Maak dan deze heerlijke uiensoep! De toevoeging van tijm en laurier geeft de soep een unieke smaak. Serveer deze soep met een lekker broodje, zoals zelfgemaakt breekbrood. -
PREMIUM
Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol? -
PREMIUMVoor jou getest
Opmars van havermelk niet te stoppen: de winnaar is ‘verrassend’ en ‘echte doordrinker’
Havermelk is momenteel het populairste alternatief voor koemelk. In de horeca maar ook thuis drinken we steeds vaker een ‘havercappu’. Het aanbod is inmiddels legio. Welk merk bevalt ons driekoppige panel het best? Ze testen negen merken havermelk. -
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
Een patiënt komt in paniek de spreekkamer van huisarts Rutger Verhoeff binnen. Het condoom is kwijt en zou nog in haar vagina moeten zitten. Hij schrijft erover in de rubriek Huisarts Vertelt.
-
PREMIUM
Tijd om de barbecue schoon te maken: rauwe aardappel voor een piekfijn rooster
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta met feta en tomaatjes uit de oven
Pasta en kaas gaan goed samen, dat bewijst dit recept wel. We gebruiken een Griekse kaas. De feta gaat met de tomaatjes en tal van kruiden en specerijen in de oven. Dat ruikt niet alleen heerlijk, maar smaakt des te lekkerder. -
PREMIUM
Chef-kok Hiroaki wint eerste Michelinster met exclusief restaurant met acht gasten per avond
Maandag kreeg hij een Michelinster, maar voor chef-kok Hiroaki Yamamoto (39) van Japans restaurant Yama had het leven heel anders kunnen lopen. ,,Mijn ouders hebben gehuild. Ze dachten dat het niet meer goed kwam met mij.”Rotterdam