Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Gestoomde zalm in nori met couscoussalade

Ben jij ook een groot sushi fan? Dan is dit gerecht zeker iets voor jou. Door de zalm te stomen in norivellen krijg je de smaak van sushi, maar in een ander jasje! Deze heerlijke, gestoomde zalm wordt geserveerd met een frisse couscoussalade.

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?