Wat Eten We Vandaag: Gestoomde zalm in nori met couscoussalade
Ben jij ook een groot sushi fan? Dan is dit gerecht zeker iets voor jou. Door de zalm te stomen in norivellen krijg je de smaak van sushi, maar in een ander jasje! Deze heerlijke, gestoomde zalm wordt geserveerd met een frisse couscoussalade.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten
- 100 gr parelcouscous
- 1 gele paprika
- ½ komkommer
- 125 gr snoeptomaatjes
- 2 el wasabi mayonaise
- 2 el yoghurt
- 4 takjes peterselie, fijngehakt
- Peper en zout
- 2 zalmfilets
- 2 norivellen
- 2 partjes citroen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Energierekening
Sjaak (75): ‘Ik heb zelf radiatorfolie achter de radiatoren geplaatst, met magneten’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Sjaak Kolderman (75) uit Sassenheim. -
PREMIUMMet video
Foodtrucks steeds populairder: ‘Deze trend zal nog twintig jaar duren’
Het aantal foodtrucks in Nederland is de afgelopen vijf jaar tijd meer dan verdubbeld. Waarom blijven mensen ervan smullen? En komt er een einde aan de groei nu corona voorbij is? Wij spreken drie enthousiaste foodtruckers over hun succes en toekomst. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met feta en tomaatjes uit de oven
Pasta en kaas gaan goed samen, dat bewijst dit recept wel. We gebruiken een Griekse kaas. De feta gaat met de tomaatjes en tal van kruiden en specerijen in de oven. Dat ruikt niet alleen heerlijk, maar smaakt des te lekkerder. -
De beste games voor...
De beste games voor op een feestje: zo krijg je iedereen rondom de televisie
Gamen is meer dan alleen maar schieten of voetballen, en is vaak veel makkelijker om aan te beginnen dan je misschien denkt. In deze rubriek geven we daarom laagdrempelige tips voor games in elke situatie. Vandaag: de beste games voor tijdens een feestje. -
PREMIUMKoken & Eten
Zelf groente telen in je voortuin: vroeger iets voor arme mensen maar in dit dorp nu helemaal hip
Zelf groente kweken in de voortuin, in Roelofarendsveen was dat tot de jaren zestig heel gewoon. Maar naarmate de welvaart toenam, verdwenen de slaplantjes en boontjes uit het straatbeeld. Tot nu, want de groentevoortuin maakt een comeback.
-
Wat Eten We Vandaag: Uiensoep met tijm en laurier
Zin in een lekker soepje waar maar weinig ingrediënten voor nodig zijn? Maak dan deze heerlijke uiensoep! De toevoeging van tijm en laurier geeft de soep een unieke smaak. Serveer deze soep met een lekker broodje, zoals zelfgemaakt breekbrood. -
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
PREMIUM
Deze krabben staan bekend als lekkernij maar toch kun je ze beter niet vangen en opeten
Voor de zoveelste keer hield de politie dit weekend een illegale wolhandkrabvisser langs de waterkant in Maassluis aan. De beestjes zijn voor met name Chinezen een delicatesse, maar zitten in de meeste Nederlandse wateren vol met giftige stoffen.