Wat Eten We Vandaag: Gevulde aubergine
We zetten de aubergine in het zonnetje! De gevulde aubergine is dit keer niet het bijgerecht, maar het hoofdgerecht.
Hoofdgerecht
2 personen
Bereidingstijd: 45 minuten
Ingrediënten
- 1 grote aubergine
- 50 g brood (spelt brood of volkoren)
- 50 g Parmezaanse kaas
- 2 el fijngehakte verse dille
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- ½ el oregano
- 1 rode puntpaprika
- 1 pruim- of romatomaat (in stukjes gesneden)
- 6 fijngehakte zwarte olijven
- 50 g verbrokkelde feta
Yoghurt dressing
- 125 ml yoghurt
- 1 teentje knoflook
- Geraspte schil van 1 limoen
Benodigdheden
bakpapier, bakplaat, aluminiumfolie
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Risotto Carbonara
-
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
Wat veroorzaakt hartaandoeningen, en hoe houd je je hart gezond? Daar gaan meerdere adviezen en wijsheden over rond. Cardioloog Janneke Wittekoek vertelt wat er waar is van zes veelgehoorde stellingen over hartgezondheid. -
Wat Eten We Vandaag: Courgette-gratin met zoete-aardappelpuree
Koude winterdagen schreeuwen om een hartverwarmende ovenschotel. Vandaag op het menu: een vegetarische courgette gratin met zoete-aardappelpuree uit de oven. -
PREMIUMTips
Juni voor veel gezinnen stressvolle maand: ‘Werk als team om de hectiek aan te kunnen’
De afsluiting van het schooljaar komt eraan, met (voor de basisschool) een avondvierdaagse, afscheidsmusical en barbecue met de klas. Structuurcoach Marleen Gondelach heeft tips om de hectiek van de maand juni te helpen bedwingen. ,,Zeg je ‘nee’ tegen anderen, dan zeg je ‘ja’ tegen jezelf en je kinderen.” -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek.
-
Zo voorkom je een kater op Koningsdag: geen vette hap, wel water
-
-
-
PREMIUM
Terrastest: hoeveel betaal je voor een drankje? ‘Prijzen voelen steeds ongemakkelijker’
Een biertje op het terras is in twee jaar tijd 15 procent duurder geworden, blijkt uit een terrastest van deze site. De hoge prijs brengt de lokale horeca in een spagaat. „We moeten soms een prijs vragen waar ook wij moeilijk achter kunnen staan.’’ -
PREMIUMmet video
Dit is dé oplossing voor de laatste restjes in een chipszak: ‘briljant in zijn eenvoud’
Die laatste restjes in een chipszak; zie daar maar eens goed bij te komen. Meer dan eens verdwijnen ze tussen de kussens van je bank, plakken ze aan je vingers of eindigen — bij mannen althans — in snor of baard. Maar een Nederlandse chipsfabrikant komt nu met een ultieme oplossing voor dit ‘leed’. ‘Dat niemand daar eerder aan gedacht heeft!’'s-Gravendeel