Wat Eten We Vandaag: Gnocchi in gepofte paprika-wortelsaus

Het enige ingewikkelde aan gnocchi is de uitspraak. Dus geen ‘gnokkie’ maar ‘njokkie’. Voor de rest toveren we dit pastagerecht in een handomdraai op tafel met onze segreti di cucina

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Gnocchi
500 g kruimige aardappels
- 1 ei
- 100 g bloem 00+ (extra fijn)
- grof zeezout

Saus
olijfolie
- 1 rode ui
- 3 tenen knoflook
- 500 g venkelworst
- 4 rode paprika’s
- 200 ml room
- 2 takjes dragon
- 1 stuk Parmezaanse kaas
- Tomatensalade
- 4 trostomaten
- 2 rode uien
- 2 el olijfolie
- 1 takje dragon
- peper en zout

Benodigdheden
Aardappelpers, staafmixer

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Buon appetito!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Gnocchi © 24Kitchen