Wat Eten We Vandaag: Goulash
Zo’n klassieker, dat we ‘m bijna zouden vergeten: goulash. Voor dit heerlijke recept moet je wel wat tijd uittrekken, maar dan heb je ook wat. Serveer de goulash met rijst of aardappelpuree.
Recept voor 4 personen
Bereidingstijd: circa 3 uur
Ingrediënten
- 700 gr runder riblappen
- bloem
- 2 uien
- 1-2 paprika’s
- 2 tl paprikapoeder
- 70 gr tomatenpuree
- circa 300 ml runderbouillon
- 1 laurierblaadje
- 2 tl karwijzaad
- 2 tl tijm
- snufje zwarte peper
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.lekkerensimpel.com
Eet smakelijk!
Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Op www.lekkerensimpel.com vind je tussen meer dan 3.000 recepten ongetwijfeld hét antwoord.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Laura: ‘We willen tot ons pensioen hier wonen, dus maandlasten zo laag mogelijk krijgen’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Laura Baas (32) uit Siddeburen in Groningen. -
Wat Eten We Vandaag: Naanwraps met falafel en knoflooksaus
Daar worden we blij van. Naanwraps met zelfgemaakte knoflooksaus. Tip: je kunt het naanbrood ook beleggen als een pizza, dat is net wat makkelijker eten. -
Is het beter om ’s ochtends of ’s avonds te douchen? Dit zeggen dermatologen
Een frisse douche om wakker te worden? Of toch maar een warm bad om goed te slapen? Iedereen heeft wel een favoriet moment om zich te wassen. Maar welk tijdstip van de dag is nu het beste voor je huid? Wij vroegen advies aan dermatologen Jan Gutermuth en Thomas Maselis. ,,Ook de duur van je douche speelt een belangrijke rol.” -
Beter Eten1
Schoonmaken van je tong helpt bij slechte adem maar yoghurt en zuurkool mogelijk ook
In de rubriek Beter Eten schrijft gezondheidsjournalist Tijn Elferink over wat hem opvalt op het gebied van eten en drinken. Deze week: hoe yoghurt en zuurkool je van een slechte adem af kunnen helpen. -
Wat Eten We Vandaag: Italiaanse zoete-aardappelsoep
Je hebt maar weinig ingrediënten nodig voor een lekkere maaltijd. Deze soep bewijst dat. Stokbroodje erbij en klaar!
-
‘Bah, lust ik niet!’: deze strategie moedigt kieskeurig etertje aan tot proeven
Aan menig keukentafel is het iedere avond een strijd: ouders hebben hun uiterste best gedaan een gezonde maaltijd met groente te bereiden, maar kindlief weigert ook maar een hapje te proeven. Hoe zorg je dat je kind later meer lust dan patat en pannenkoeken? Onderzoekers van Maastricht University bestuderen het en kwamen onlangs tot een interessante ontdekking. -
-
-
PREMIUMVol pesticiden
Robins ontlasting zat vol gif, na twee weken biologisch eten ging het stukken beter
Hoeveel bestrijdingsmiddelen passeren eigenlijk mijn lichaam? En scheelt het wanneer ik alleen biologisch voedsel eet? Dat wilde Robin Braamhaar uit Holten weleens weten. Daarom liet hij zijn ontlasting onderzoeken. En toen schrok hij.Holten -
Starbucks wil Italianen verleiden met scheutje olijfolie in de koffie
Karamel, hazelnoot, chocolade. Bij Starbucks zijn het bekende smaken die met koffie worden gecombineerd. Maar een scheut olijfolie? Dat is een ander verhaal. De grootste koffieketen ter wereld gaat ermee experimenteren in hét koffieland bij uitstek: Italië.