Wat Eten We Vandaag: Grieks gevulde zalm uit de oven
Zin in vis en in de zomer? Ga voor Grieks gevulde zalm uit de oven. Makkelijker kan bijna niet: een kwestie van een paar minuten op smaak brengen en in de oven schuiven. De combinatie van feta met rode ui zorgt voor een frisse smaaksensatie.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 2 zalmfilets zonder huid
- 100 gr groene olijven
- 1 el olijfolie
- Peper en zout
- 1 takje dille
- 100 gr feta
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Ramadan zwaar? Met deze praktische tips kom je makkelijker de dag door: ‘Goede planning kan helpen’
Vandaag is de ramadan begonnen. ‘S nachts stonden moslims op voor de maaltijd die geconsumeerd wordt voordat het vasten begint. Vanavond, stipt om 19:06 uur, mogen zij weer aan tafel. Tot die tijd mogen ze niet eten, niet drinken (ook geen water), en geen geslachtsgemeenschap hebben. Hoe beleven moslims deze vastenmaand? Een aantal van hen deelt hun tips!Rotterdam -
PREMIUM3
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
PREMIUMmet Video2
Winnaar Heel Holland bakt: ‘Had heel veel nog nooit gedaan toen de opnames begonnen’
Mercedes Roggen (27) had nooit verwacht dat ze zelfs maar in de witte tent terecht zou komen. In de finale van Heel Holland bakt kreeg zij lovende kritieken van Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. -
Met video
Gehaktbal van mammoetvlees: ‘Waarom zou je kiezen voor rund, kip of varken?’
Een enorme gehaktbal van gekweekt mammoetvlees. Zachtjes gegaard in de oven en vervolgens met een gasbrander bewerkt voor een sappige bruine kleur. Alleen weet nog niemand hoe deze prehistorische variant van oma’s gehaktbal smaakt. -
Wat Eten We Vandaag: Tortilla chips uit de airfryer met drie dips
Chips is voor velen een favoriete snack bij een borrel of een ouderwets tv-avondje. Ga voor een bewuste en gezondere keuze en kies voor tortillachips uit de airfryer met 3 dips. Heb je nog wat tortillachips over? Geen probleem. Je kunt deze 2 tot 3 dagen bewaren in een afgesloten bakje.
-
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
-
-
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta met vegetarische ragù Bolognese
Ragù is van oorsprong een Italiaanse vleessaus voor bij de pasta. We maken echter een vegetarische variant en vervangen het vlees door een veelal bekende vleesvervanger: linzen. Als pasta kiezen we voor pappardelle, een brede lintpasta.