Wat Eten We Vandaag: Hartige taart met zalm, citroen en cottage cheese
Je kunt alle kanten op met een hartige taart. Neem bijvoorbeeld onze variant met zalm, citroen en cottage cheese; heerlijk fris en geschikt als hoofdgerecht én lunch!
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 1 rol vers taartdeeg
- 250 gr gerookte zalm
- 1 prei
- 3 gele paprika’s
- 5 eieren
- 1 el mosterd
- 1 tl kerriepoeder
- Peper en zout
- 2 el ricotta
- ½ citroen
- 5 gr bieslook
- 200 gr cottage cheese
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
De opmars van walnoten van eigen bodem: Melissa en Rudolf Jan maken er een rijke olie van voor de salade
Walnoten importeren we uit Californië, Chili, Frankrijk of Oostbloklanden, terwijl het Nederlandse klimaat en bodem ook geschikt zijn. Om die reden, maar ook omdat noten steeds nadrukkelijker als onderdeel van een gezond voedingspatroon worden gepromoot, zien we hier steeds meer walnootbomen. -
Nick (57) over zijn energierekening: ‘Ik heb er inmiddels een sport van gemaakt’
Hoeveel geld besteedt u aan energie in huis? Hoe probeert u de kosten in de hand te houden? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Nick de Graaf (57) uit Alphen aan den Rijn. -
Waarom het tijdens een wandeling wél lukt een goed gesprek te voeren
Na zó lang thuiswerken snak je zelfs naar die ene irritante collega. Gewoon om even te babbelen over iets anders dan werk. Maar hoe houd je contact met collega’s als zoveel mogelijk thuisblijven de norm is. Trainer en auteur Mirjam Wiersma helpt je de onderlinge band warm te houden. Vandaag: wandelen. -
Wat Eten We Vandaag: Hamburger Aziatische stijl met abrikozenchutney
Geef eens een Oosterse twist aan het klassieke broodje hamburger met onze hamburger Aziatische stijl. De runderhamburgers worden tijdens het bakken bestreken met een abrikozen-ketjapsausje en geserveerd met een heerlijke zelfgemaakte abrikozenchutney. -
PREMIUM
Genieten tijdens de avondklok? Dit Aziatische sterrenrestaurant begint afhaalpunt bij... een bonsaikwekerij
Een Michelin-waardig diner in Harmelen eten? Dat kan zaterdag als het Aziatische sterrenrestaurant O&O uit het Brabantse Sint Willebrord neerstrijkt bij bonsaikweker Lodder.
-
PREMIUM
Mike (24) maakte een aparte keuze: hij werd geen advocaat, maar begon met ‘Pokebowlers’
Bijna duizend nieuwe ondernemers schrijven zich wekelijks in bij de Kamer van Koophandel. Deze starters zijn misschien wel de nieuwe economische pijlers van een bruisende stad. Zeker in tijden van corona is het voor ondernemers spannend. De krant licht er steeds ‘1 van die 1000’ uit. -
Koken & eten
André van Duin steelt de show in Heel Holland Bakt: ‘Dit is meer een dood schildpadje’
Drie mannekes, drie vrouwkes. Dat zijn de zes overgebleven kandidaten zoals presentator André van Duin ze noemde tijdens de vijfde aflevering van Heel Holland Bakt. Gisteren keken er bijna 3,4 miljoen mensen naar de bakwedstrijd. -
Wat Eten We Vandaag: Chia-pudding met banaan en frambozen
Toetje, ontbijt… wanneer je er ook zin in hebt, deze chiapudding met banaan en frambozen is heerlijk. Het zuurtje van de frambozen gaat goed samen met de romige, zoete smaak van de bananen. Je kunt ‘m ook gemakkelijk een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren.