Volledig scherm
Honingwortelgroenten met tahin-citroendip © Van de saladebar

Wat Eten We Vandaag: Honingwortelgroenten met tahin-citroendip

De honingwortelgroenten kunnen als gezonde snack, of (bij)gerecht bij een Midden-Oosterse mezze, een tafel vol kleine hapjes. Gebruik de citroen-tahindressing als een fris-zure tegenhanger. 

Bijgerecht
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten
- 1 kleine citroen
- 2 el tahin
- 125 g Griekse yoghurt
- zout en versgemalen zwarte peper
- 750 g wortels (liefst verschillende kleuren)
- 500 g pastinaak
- 1⁄2 el komijnzaad
- 1 el korianderzaad
- 2 el vloeibare honing
- 1 el extra vergine olijfolie

Benodigdheden
dunschiller, antiaanbakpan, vijzel en bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.