Wat Eten We Vandaag: Ingelegde zalm met flatbread, kruidenkaas en frisse salade
Deze ingelegde zalm is heerlijk en ideaal om een dag eerder voor te bereiden. Na een dagje wachttijd haal je de zalm uit de koelkast en serveer je deze met het zelfgemaakte flatbread in combinatie met de kruidenkaas en een frisse salade van veldsla en komkommer.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten + 24 uur wachttijd
Aantal porties: 4
Categorie: vis
Ingrediënten ingelegde zalm:
- 400 gr gekookte bieten
- 2 limoenen
- ½ bosje dille
- ½ tl peperkorrels
- 8 el grof zeezout
- 500 gr verse zalm
Ingrediënten flatbread:
- 300 gr zelfrijzend bakmeel
- 200 ml yoghurt Griekse stijl (2% vet)
- Snufje zout
- Olijfolie
Ingrediënten kruidenkaas en frisse salade:
- ½ bosje dille
- ½ bosje bieslook
- 200 gr roomkaas naturel
- Olijfolie
- 6 snoepkomkommers
- 75 gr veldsla
- ½ citroen, sap
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
95
Albert Heijn annuleert morgen bestellingen vanwege hitte, tot onvrede van klanten
Supermarktketen Albert Heijn heeft besloten vanwege de verwachte extreme hitte morgenmiddag alle bestellingen van klanten te annuleren. De keten wil de bezorgers met het hete weer niet op pad sturen. -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolpizza met gerookte zalm en citroencrème
Deze bloemkoolpizza is heerlijk fris dankzij de citroencrème gecombineerd met zalm, kappertjes, verse dille en rucola. De pizza is ideaal als avondmaaltijd, maar ook leuk als hapje om tijdens een borrel op tafel te zetten. -
Koken & Eten
Borreltijd: deze vijf lekkere snacks bevatten weinig koolhydraten
Wie zegt dat het afzien is als je kiest voor een eetwijze waarin je koolhydraten beperkt? Niet Eatertainment, want die heeft vijf recepten waar iedereen van smult. -
Waarom jongeren als Vinicius (18) wel willen maar niet mogen werken: ‘Kan niks met mijn diploma’
Terwijl de krapte op de arbeidsmarkt toenam in de eerste helft van 2022, werden er verschillende oplossingen geopperd. Toch werd één groep mensen over het hoofd gezien: ongedocumenteerden. Ze wonen hier vaak al jaren, maar mogen niet werken. -
Koken & Eten
Dit gebeurt in je lichaam als je 's avonds nog aan het snaaien slaat
We houden er allemaal van om zo nu en dan 's avonds laat een snack te nemen. Sommige mensen beweren dat het niet goed is om heel laat nog iets te eten, omdat je er sneller dik van zou worden. Klopt die bewering? Deskundigen geven het antwoord.
-
Wat Eten We Vandaag: Spinaziecurry met witte kaas en flatbread
Wist je dat het in India heel normaal is om met je handen te eten? Met dit recept kun je haast niet anders! Dip het flatbread in de heerlijke spinaziecurry en geniet van deze lekkere maaltijd. -
Koken & Eten
Koffie op de camping: met deze vier tips drink je het beste bakkie op vakantie
Kamperen is leuk, maar wie tussen de tuinstoelen lekkere koffie wil zetten, komt soms van een koude kermis thuis. Een espressomachine neem je niet zo makkelijk mee en op oploskoffie zit ook niet iedereen te wachten. De oplossing? Een Aeropress. Barista Tamzin Plummer legt uit waarom en geeft haar beste tips. -
Wat is een normaal bedrag voor op je spaarrekening? ‘In veel gevallen is 10 procent te weinig’
Budgetteren, sparen en rondkomen: dagelijks hoort budgetcoach Carolien Vos van haar klanten hoe moeilijk dat is en waar mensen tegenaan lopen. Ze deelt deze zomer haar beste tips. Vandaag: een financiële buffer.