Wat Eten We Vandaag: Italiaanse visstoof met cannellinibonen

Kennen we de cannelliniboon al? Deze Italiaanse boon is een tandje groter dan de witte variant. Hij heeft een nootachtige smaak en zachte structuur. Vandaag verwerken we ’m in een visstoof van schelvis, bleekselderij, winterpeen en witte wijn. 

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 2 witte ui
- 3 teentjes knoflook
- olijfolie
- 3 winterpenen
- 3 stengels bleekselderij
- ½ bos salie
- 1 bos bladpeterselie
- 200 ml witte wijn
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 l groentebouillon
- 2 blikken cannellinibonen
- 600 g schelvisfilet
- zout

Benodigdheden
Braadpan, koekenpan, zeef

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Italiaanse visstoof van schelvis © 24Kitchen